GRATIS MASTERCLASS MOEITELOOS STUDEREN

Door Ellen Loopstra op maandag 4 maart om 19:30 uur

Wil jij Moeiteloos Studeren?


Ben jij een aanstormende, Stressende, Struggelende of Switchende student, die:

  • Zeker wil weten of je de juiste studiekeuze maakt?
  • Niet langer wil twijfelen over welke studie je nu moet kiezen?
  • Graag super-plan maakt voor een waardevol maar vooral supertof tussenjaar?
  • Wil uitvinden wat er nu écht bij je past of wat je leuk vindt, omdat je met de 'hulp' van je decaan en/of ouders niet verder komt?
  • Wil weten waarom jij niet Moeiteloos Studeert, omdat je aan het stoeien bent met jezelf en het onderwijssysteem?
  • Jouw studiejaren nog moeitelozer wilt doorlopen, dan je nu al doet?


Leer hoe jij in 'no-time' weet dat je écht de juiste keuze maakt, zónder:

  • eindeloze onzinnige tests te doen
  • of talloze studies te bezoeken


Moeiteloos Studeren - door gewoon jezelf te zijn

Next session starts in:

Dagen

Uren

Minuten

Seconden

Schrijf je in!

In deze Gratis Masterclass onthul ik de 3 best bewaarde geheimen: Dé Sleutels tot een Moeiteloos Succesvol Studeren:

Sleutel #1Wat ze je op geen enkele school leren maar onmisbaar blijkt om moeiteloos mooi te leven en leren in lijn met jezelf.

Sleutel #2Hoe jij naadloos aansluit op bestaande onderwijssystemen, ook als ze je niet lijken te niet passen.

Sleutel #3Hoe jij soepel meebeweegt met veranderingen zonder jezelf te verliezen, zodat je iedere dag het verschil kunt maken.

Deze Gratis Masterclass is voor jou als


Jij eindexamen doet en voor of 1 januari of 1 mei een studie gekozen moet hebben, maar het nog niet (zeker) weet en je keuze wilt toetsen.

Jij al studeert en je erachter komt dat het niet helemaal aansluit bij wat jij leuk vindt, zodat studeren een opgave wordt en je erover denkt te stoppen.

Jij geen idee hebt welke keuze je moet maken omdat er of te veel of te weinig is dat je leuk vindt en er niets uitspringt.

Jij graag een vervolgopleiding wil gaan doen, maar je het idee dat 'je werkelijk nergens echt goed' in bent, je maar niet loslaat.

Jij de vraag "Wat wil je?" of "Wat vind je leuk?" al te vaak gehoord hebt en je een hekel begint te krijgen aan deze twee vragen en aan je decaan die steeds maar weer de gids met alle studies in je handen drukt.

Jij al talloze studie-testjes hebt gedaan, waaruit de meest onzinnige antwoorden kwamen en je je afvraagt: Maar wat nu?

Jij graag de middelbare school wilt afronden door je eindexamen te halen, maar je door de stress en/of gebrek aan motivatie denkt 'Hoe dan'??

Jij in je drukke eindexamenjaar helemaal geen tijd hebt voor alle tijdrovende studiebezoeken die meestal bevestigen dat het niet iets voor je is.

Jij afwil van het gezeur van je ouders die maar blijven pushen en maken dat je het liefst vandaag al 'uit huis' gaat.

Jij na al die schooljaren nog steeds niet helemaal weet wie je bent en graag een beetje dichter bij jezelf zou willen komen, zodat je de keuzes kan maken die nu goed voelen en achteraf een goede keuze te blijken zijn.


NB: Na deze masterclass weet je HOE je moet gaan kiezen. Volg je hierna de zeer betaalbare Mini-Training Moeiteloos Studeren van totaal 3 avonden, heb je serieus antwoord op de vragen "WIE ben je werkelijk", "WAT wil je nu echt", "WAT vind je leuk" en "BEN ik een MBO-, HBO- of WO-type" en kun je WEL een CONCRETE ECHT PASSENDE KEUZE maken uit het enorme studieaanbod.Deze Masterclass wordt gepresenteerd door

Ellen Loopstra

Wie is zij?


Ellen Loopstra stoeide decennialang met de verwachtingen van anderen. Zowel als scholier als student. Zelfs later als professional in de diverse rollen kwam ze niet uit de verf en raakte zichzelf kwijt. Daar werd ze erg ongelukkig van. Later ontdekte ze dat ook veel anderen zichzelf 'onderweg' kwijtraken. Zo zonde en onnodig! 

Daarom ontwikkelde ze de S.U.C.C.E.S Strategie. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal laat zij zien hoe zij, na een eeuwige strijd met onderwijssystemen en organisatiestructuren gekomen is tot waar zij nu staat.

Naar eigen zeggen:

"Ik leef, ik leer en werk iedere dag Moeiteloos Succesvol in lijn met mijn talent. Ik zou willen dat iemand mij de sleutels tot succes al had aangereikt ver voor mijn school- en studententijd". Wat anderen van Ellen vinden


Jelle: Ellen is iemand die écht naar mensen luistert zonder te oordelen.

Daarmee helpt ze je echt. Dat brengt mij het gevoel dat het echt om mijn keuzes gaat en niet wat anderen vinden dat ik moet doen.


Jasper: Ellen helpt je vooral de dingen te ontdekken die je leuk vindt en jou, jou maken. Ze 'ziet' jou.

Daardoor wordt het allemaal makkelijker. Op een hele hoop vlakken!! Een kettingreactie van dingen: School, relatie met je ouders, gezondheid, humeur, zelfvertrouwen. Eigenlijk helpt ze je niet zozeer een studiekeuze te maken. Die volgt vanzelf.Wat anderen hebben ervaren na de Masterclass en het vervolg


Dirk: Overwoog te stoppen met de gekozen studie. Dat wat hij deed kon 'm niet boeien...

Gewoon een beetje eng, hoe snel Ellen met hele simpele vragen tot de kern komt. Ik weet nu duidelijk wat mijn talenten en vaardigheden zijn. Ook heb ik duidelijk in beeld waar ik naartoe zou willen en heb ik een beeld van het pad ernaar toe. Toen ik wanhopig was had ik dit niet zo snel verwacht. Ik heb zojuist bewust gekozen te stoppen met de huidige studie.


Jarno: Wilde van studie switchen. Dat wat hij deed was het niet, maar wat dan wel...

Echt Top! Ik weet nu wie ik werkelijk ben en ben ik in staat om keuzes te maken die erg goed voelen. Sinds Ellen's coaching gaat het ontzettend goed met mij. Iets dat mijn ouders ook opvalt. Na de Mini-Training met onder andere een talententest en andere handige tools snap ik mezelf. Mijn ouders vragen zich nog steeds af "Hoe dan? Zo ineens...".


Jasper: Had geen idee wat hij moet gaan doen na zijn eindexamen ... als hij dat al haalde

Het geeft je een heel andere kijk op school, op studeren en op jezelf. Wat een boel inzichten heeft het mij opgeleverd. In No-Time!! Ik heb ineens een richting waar ik het kan gaan zoeken. Ik ben weer gemotiveerd en zie het weer helemaal zitten. Nu nog even dat eindexamen halen.


Jelle: Had een vaag beeld bij wat hij in de toekomst wilde

Ineens kan ik verwoorden wat ik aan in de verre toekomst (na mijn studie) wil gaan bijdragen aan de wereld. Daarmee weet ik nu ook dat de studie die ik gekozen heb de juiste is. Ik ga ervoor!!


Sanne: Vond zo veel leuk, dat ze alle opties open hield en niet kon kiezen

Jeetje dit had ik veel eerder moeten doen. Ik had echt geen idee. En mijn decaan hielp me geen steek verder. In deze training kijk je naar jezelf en analyseer je wat je altijd al gedaan hebt. Wat er altijd al is geweest, maar waar je je nooit bewust van was. Zo waardevol!!


PAS OP
Deelname kan het begin zijn van een onvergetelijke reis, die je leven voorgoed verandert! 😉 Mis het niet. Word gelukkig. Meld je nu aan met de knop bovenin!